3-09-2023 Muziekfestijn Poeldijk

Om 11:30 u werden we verwacht in de Harmonie, om na een lekker bakkie met een appeltaartgebakje van jarige John (!) richting Poeldijk te fietsen. Het  was schitterend weer, lekker warm en weinig wind. In Poeldijk stalden we onze stalen rossen bij de kas van Huub van Leeuwen. Het eerste rondje werd bijna strak om 13:00 u voor 1,5 man, een paardenkop en twee auto’s gespeeld. We speelden onze feestsessie. De 2e sessie in de Voorstraat werd een optreden voor veel meer publiek met onze act. Van non veranderden we in gabbertje en daarna klonk het noodalarm. Ook rookbommen en pilletjes ontbraken niet!. Kortom het publiek had wat te bekijken en te beluisteren. En zo te horen viel het danig in de smaak. Ook de derde sessie 200 m verderop ging lekker en ook nu genoot het publiek van alle muzikale uitspattingen!

De laatste sessie was op een achteraf plekje en hier onderging de trompet van Arno een mishandeling, die niet onbeschadigd bleef. Ach, een ongelukje zit in een klein hoekje. En toch kon ook hier het publiek weer genieten van de muzikale klanken voortgebracht door de Herriemenie. Na een enorm gezellige taptoe, stapten we weer op onze fiets en togen tevreden huiswaarts.