23 april 2022 Bitterballenfestival Schipluiden

Omdat Muziekvereniging Caecilia Schipluiden 100 jaar bestaat, had de blaaskapel van de vereniging, de Knotwilgen, een blaasfestival met de naam Bitterballenfestival georganiseerd. In het Notenschip in Schipluiden waren 3 kapellen uitgenodigd: Dweilband Aurora Driebergen, Drumgabbers Delft, Herriemenie Naaldwijk en natuurlijk speelden de Knotwilgen zelf ook hun partijtje. Er waren 2 podia aanwezig, waar afwisselend op gespeeld werd. De eerste serie moest een serieuze, festivalsessie zijn en de tweede serie een feestsessie, waarbij het kalk van de muren gespeeld mocht worden. De orkesten werden ook beoordeeld. Bij die beoordeling kreeg de Herriemenie een zeer gunstige beoordeling. Het werd een gezellige avond met veel gezellige, feestelijke nummers, waarbij het publiek regelmatig betrokken werd. Kortom geslaagd en voor herhaling vatbaar!