Carnaval 2020

Het was een gezellige carnaval dit jaar, maar het zit er weer op, de vasten zijn begonnen!

De Theebukkers hadden voor het carnavalsweekend de sporthal van de Lier weer omgebouwd tot feesttent en op de zaterdagavond werd door de Herriemenie een muzikale bijdrage geleverd voor een volle zaal met feestende tieners. Het repertoire viel goed in de smaak en er werd volop meegezongen, gedanst en gehost! Vooral op hun eigen nummer ‘Zullen wij de boel hier eens verbouwen’ weer flink meegedeind!

De maandag hadden we gereserveerd voor Helmond: we hadden ons opgegeven bij het Keiebijters Prijsbloaze 2020. Daar werden we gekoppeld aan onze begeleiders, die ons die middag door Helmond en naar het bier loodsten. Op 4 plekken konden we onze klanken laten horen. Maar in de loop van de middag werd het weer snel minder en het laatste optreden werd in de stromende regen uitgevoerd. Al met al toch een gezellige en vrolijke happening. Voordat we aan de terugreis begonnen, deden we ons nog tegoed aan het prima verzorgde eten bij Kota Radja.