Kerst 2019

 Tijdens de kerstperiode heeft de Herriemenie ook van zich her en der laten horen. Het begon met een lampionnenoptocht in Vlaardingen met een stoet van kinderen, die begeleid werden door de Kerstman met arrenslee en de muzikale klanken van de Herriemenie. Het rondje was niet al te lang. Het weer werkte niet echt mee, maar het was gezellig en dat compenseert veel.

21 december was Den Haag aan de beurt. Daar werd een optreden verzorgd in de Dierenselaan en winkelcentrum Leyenburg in een (af)wisselende bezetting. Het publiek zong hier en daar lekker mee, en er werd druk gefilmd en gefotografeerd.

Op 22 december waren we weer in Vlaardingen en dit keer maakte de Kerstman een grotere ronde in het winkelcentrum rondom het Liesveld. Het was er gezellig druk en ook nu filmde en fotografeerde het publiek er op los. Het was een leuk, gezellig optreden.