Blaasfestijn Helmond 2019

De voorspellingen waren bar en boos: het zou regenen met bakken tegelijk en waaien, dat de krullen uit je permanentje zouden worden geblazen. En in het Westland was dat ook zo, maar wij togen richting Helmond, waar het Blaasfestijn 2019 zou plaats vinden. Dick en Hans hadden 2 busjes geregeld, waar we ons zeer comfortabel mee hebben verplaatst. Nadat we gearriveerd waren en ons gemeld hadden bij de meldingspost, werd ons Eef en Ad toegewezen als begeleiders. Deze heren bleven de hele middag bij ons en vergezelden ons van het ene podium naar het andere en verzorgden tussendoor diverse versnaperingen in de vorm van drank of een snack. De optredens gingen ook prima, ook al was er weinig publiek vanwege de weersvoorspellingen. Helaas zijn we net buiten de prijzen gevallen, maar dat werd gecompenseerd door een geslaagd bezoek aan Grieks restaurant Epsilon, niet ver van het centrum van Helmond. Al met al een prima dag en we kijken er zeer tevreden op terug!