Glazenstad Oldtimer Festival 2019

Afgelopen juli werd de Herriemenie door de organisatie van Glazenstad Oldtimer Festival gevraagd tijdens dit event op te treden. Natuurlijk hebben we dat aanbod van harte aangenomen. Het event bestond al langer, maar zou nu een andere opzet krijgen en plaatsvinden aan de Coldenhovelaan, bij de firma Tekno, in de Lier. 21 september was het dan zo ver. Het was ontzettend lekker weer en er was een mooie opkomst qua muziek. We konden beschikken over een goede bezetting en wisselden af met prima cover-band: de nootjes kwamen er soepel uit. De diverse optredens werden zeer gewaardeerd door het publiek. Tussen de optredens door konden we de opgestelde oldtimers bewonderen: er stonden bijzondere exemplaren tussen! Al met al een gezellig en geslaagd optreden daar in De Lier!