Kom in de Kas 2019

Dit jaar speelde Kom in de Kas zich af aan de Herenwerf in Maasland. De Herriemenie was uitgenodigd de zondagmiddag af te sluiten bij van Uffelen Flowers. Het was schitterend weer en aangezien er weinig parkeerruimte beschikbaar was, togen we op de fiets richting Maasland. De instrumenten en slagwerk werden met de bus naar de plaats van optreden vervoerd. Met behulp van de Edwin-Edwin-navigatie bereikten we toch nog zeer voorspoedig ons doel. Nadat we de instrumenten uit de bus hadden gehaald, waren we klaar om op te optreden. Het aanwezige publiek genoot met volle teugen van ons optreden. In het zonnetje was het lekker spelen en na een kleine anderhalf uur spelen en enkele biertjes klommen we voldaan weer op onze fiets en reden we terug naar het thuishonk in Naaldwijk. Al met al een zeer geslaagde middag!