Carnaval 2019

De carnaval  voor het jaar 2019 zit er weer op!

In de sporthal van de Lier werd op de zaterdagavond een muzikale bijdrage geleverd bij de Theebukkers voor een volle zaal met feestende tieners. Het repertoire viel goed in de smaak en er werd volop meegezongen, gedanst en gehost!

Na de uitnodiging van vorig jaar, togen we op de maandagmiddag naar het Brabantse Valkenswaard, om daar nog wat carnavalssfeer op te snuiven. Onze tour begon in ‘De Senaat, waar diverse carnavalsbandjes op een podium hun kunsten vertoonden. We vervolgden onze weg naar ‘Du Commerce’, waar de kreet ‘Nog een liedje’ steeds werd geroepen en we dus een redelijk lange sessie hebben gedraaid. De muzikale afsluiting vond plaats in ‘Luagno’ in stijl: met polonaise! Voordat we de terugreis aanvaarden, hebben we onze magen nog gevuld met een dinertje van de plaatselijke chinees Peking Osaka: echt een aanrader.