Kerstoptredens Herriemenie 2018

Ook tijdens de Kerstperiode heeft de Herriemenie zijn steentje bijgedragen. In Vlaardingen was de Herriemenie-Kerstband te horen op vrijdagavond 14 december bij de lampionnentocht, om de Kerstman in zijn arrenslee te begeleiden. Het Westlands Mannenkoor gaf op 20 december een concert in de Adrianuskerk in Naaldwijk. Hier was de Herriemenie-Kerstband aanwezig met hun kerstmuziek om de bezoekers van het concert te verwelkomen. Dat leverde van menig concertbezoeker een applausje of complimentje op.

En als afsluiter speelde de Herriemenie-Kerstband op 22 december in Den Haag voor de bezoekers van de winkelcentra van De Lareyweg en Dierenselaan. Met een ouderwetse Amerikaanse schoolbus werden van het ene centrum naar het andere vervoerd. Menig winkelbezoeker bleef hier staan om te luisteren naar de stemmige kerstmuziek of om een foto te maken. Met dit optreden sloot de Herriemenie het muzikale jaar af, op naar nog meer optredens in het nieuwe jaar!