Herriemenie-Pietenband in actie

De vrolijke noten van de Herriemenie-Pietenband  waren afgelopen zaterdag 1 december te horen in Naaldwijk en Vlaardingen. In Naaldwijk werd het verzorgingshuis van het Woerdblokeiland opgevrolijkt met een optreden van de Pietenband in de eetzaal van het verzorgingstehuis. Er werd stevig meegezongen en geklapt en er werden zelfs verzoeknummers ingediend! Selfies werden alom gemaakt en er werd lekker gespeeld. Na een uitgebreide lunch bij Brenda en Dick toog de Pietenband richting Vlaardingen, waar de winkelende publiek in de binnenstad werd opgeluisterd met vrolijke Sinterklaasmuziek. Ook hier werd keer op keer een selfie gemaakt met Sinterklaas of een Muziekpiet. Het weer was niet al te best, maar de regen gooide niet echt roet (…) in het eten. Al met al een leuke, inspannende dag!