2 september: Rondje Poeldijk

Het was weer gezellig in Poeldijk tijdens Rondje Poeldijk! Voor de Herriemenie begon het met een serenade voor de oma van een van onze slagwerkers: Tim! Daar viel de muzikale verrassing in goede aarde en werd beloond met een o.a. een lekker goudgeel biertje. In ons nieuwe zomertenu in blouses met Herremenie-opdruk werd daarna werd de weg vervolgd naar Podium 5 waar we onze Duitse Act ten gehore brachten. Hierin komen o.a. 99 Luchtballonnen, Du, Verdammt ich lieb dich, Marmor, Stein und Eisen, Schöne Maid voor. De ingestudeerde pasjes kwamen redelijk uit de verf en het publiek was erg enthousiast. Voor de Herriemenie was Podium 2 de slotsessie van de dag met veel en ook hier weer enthousiast publiek, die gezellig meededen met de huppeltjes. Er werd zelfs meegezongen. Met andere woorden een gezellig dagje Rondje Poeldijk!